Чай пуер прессованный Османтус "Туо ча Шу (чорний)", близько 500 грам
- Наявність: В наявності
- Модель: 33607
В упаковці 4 шт. Витримка 8 років.
Пу ер - китайський постферментованний чай родом з провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки краще, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь і смак. Шу пуер - проводиться традиційним способом і витримується тривалий час (не менше 6 місяців). Таким чином, чай проходить пост-ферментацію традиційним способом. Причому витримка пуеру традиційним способом проходить у відносно сухих приміщеннях з використанням різних старовинних рецептів. Різні культури бактерій і раная організація процесу ферментації дуже впливають на смак, аромат і корисні властивості чаю.
Заварювання:
Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних доз, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.
Особливості товару | |
Аромат | насичений |
Вид | Пуер |
Країна походження | Китай |
Смак | густий тягнучий |